Menu of the DAY

STARTERS

  1. Warm goat cheese salad.
  2. Mixed salad.
  3. Fish and seafood soup.
  4. Red beans with sacraments.
  5. Fresh artichoke sautéed with ham.
  6. Mushroom and parmesan risotto.
  7. Lasanga with bolognaise.

MAIN

  1. Baked sea bass with bakers .
  2. Grilled cuttlefish padron and ali-oli.
  3. Grilled salmon with fresh vegetables.
  4. Bull stew with potato parmentier.
  5. Katxopo Iberian ham and Idiazabal cheese (2 pax).
  6. Cordon blue with garnish.
24.90€ Bread+ dessert+ wine Intolerances consult with our staff.

MENÚ FIN DE AÑO

A COMPRATIR

  1. Jamón Ibérico.
  2. Ensalada templada queso de cabra.

A ELEGIR

  1. Burguer CARNE de angus (200gr) + tomate + lechuga + queso.
  2. Burguer PESCADO (Atún) + tomate + rúcula + setas.
  3. Burguer VEGANA
 
        OPCIÓN: Al plato o pan de cristal (incluye patatas fritas)

POSTRE

  1. Tarta de queso.
  2. Flan de huevo.

40.00€ Pan + postre + bebida (vino o cerveza)

Intolerancias consulte con nuestro personal.